JOSE

Llicenciat en Veterinària a la Universitat Autònoma de Bellaterra l’any 1996.

Després de realitzar les pràctiques de camp en clínica de cavalls, va sorgir una oferta de feina a un hospital de Canàries i allà va començar la meva vida professional amb els petits animals. Durant els anys que vaig estar allà, em vaig formar en medicina general i, especialment, en el camp de la cirurgia general i la traumatologia.

Passats uns anys vaig prendre la decisió de tornar i després d’estar uns anys treballant en centres veterinaris de la província de Girona va aparèixer l’oportunitat d’obrir L’illa Veterinària associant-me amb l’Anna, a la qual coneixia des dels anys de la Facultat.

 

 

 

ANNA

Llicenciada en Veterinària a la Universitat Autònoma de Bellaterra en 1997.

Després d’uns anys treballant en diferents centres, els quals em van servir per completar la meva formació i experiència, vaig fer un pas més en associar-me amb en Jose i obrir la meva pròpia clínica veterinària l’any 2005. Amics des de la facultat, vam decidir engrescar-nos en aquesta aventura ja fa uns quants anys.

Apassionada de la medicina interna, medicina general i especialment formada en el camp de la dermatologia. 

 

 

 

 

EVA

Llicenciada en Veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona en 2014.

Des de ben petita he tingut clar que la meva passió i vocació eren els animals. Un cop acabada la carrera, i després de realitzar pràctiques i estances a diferents centres de referència, em vaig incorporar a l’equip de l’Illa Veterinària el 2014.

Les meves àrees d’interès són la medicina interna, la medicina d’urgències, cures intensives i l’ecografia abdominal.

 

 

 

 

MÒNICA

Després de finalitzar els estudis d'ATV vaig començar a treballar en aquest món al centre d'acollida d'animals domèstics del Vallès oriental (CAAD). Allí vaig poder utilitzar els coneixements apressos a més d'aprendre a tractar i manipular als animals. Després d'una llarga temporada de molts bons moments, així com de dolents, quan la balança va deixar de, ser positiva vaig decidir provar en un altre ambient.

D'aquesta forma, després de treballar en altres clíniques veterinàries, vaig vindre a parar aquí, a l'Illa, on em podreu trobar per recepció atenent-vos, fent cura de les vostres mascotes ingressades o donant un cop de mà als veterinàris.

 

 

 

 

TRINI

Sempre he volgut treballar amb animals, motiu pel qual, en finalitzar els estudis de formació professional, vaig formar-me com a perruquera canina. Les meves primeres passes en aquest món van ser les pràctiques realitzades en varies perruqueries de Barcelona, algunes d’elles amb perruquers i jutges d’alt nivell. Continuo la meva formació impartint classes amb Ruth Sapinya, perruquera de primera línia, i assistint a un munt de seminaris, on els ponents han sigut sempre els millors perruquers que tenim (Jesús Pastor, César Alonso,  Javier Blanco, Cacopoulos… per posar alguns) dels quals he après moltíssim. Porto treballant en aquest món des de l'any 1996 i des del 2005 estic a l’illa veterinària.

Si alguna cosa em defineix, és l’immens afecte i respecte que sento pels meus clients de quatre potes i el continu afany de reciclar-me perquè cada cop que surtin de la perruqueria estiguin una mica més guapos.

 

 

CHURRI

Farta de la vida de carrer vaig decidir donar un cop de mà al Jose i l’Anna amb la clínica, així que després d’estar rondant pels voltants per donar-me a conèixer un dia vaig decidir entrar. Ells em van esterilitzar, i ja no van poder desfer-se de mi……

Fa un temps em vaig posar molt malalta a causa d’un tumor a l’ull, i quan ja ningú pensava que pogués sobreviure l’Anna i en Jose van decidir operar-me. Es pot dir que gràcies a allò avui en dia puc continuar amb la meva tasca a la clínica, que no és un altre que la de donar la benvinguda  als clients……i demanar alguna carícia.

    La CHURRI ens va deixar el dia 08/06/2014.....Però sempre estarà present entre nosaltres.

 

 

 

PIO

Feia un temps que no em trobava gaire bé, em notava cansat, sense gana “estrany en mi”... així que vaig decidir fer una visita al veterinari. Aquí vaig estar ingressat un parell de mesos fins a recuperar-me totalment, temps el qual vaig dedicar a guanyar-me la confiança i l’estima de tots per fer-me un lloc a l’Illa. ACONSEGUIT!!!

Vaig recuperar la gana, bastant, ara em podeu trobar per recepció donant la benvinguda als clients, menjant o jugant a les bitlles amb els objectes que ronden per la clínica...ja, ja.. jo faig de bola...

Després d’exprimir al màxim les seves 7 vides, tal com diu la dita, en PIO ens va deixar el dia 30/05/2016... Deixant un vuit tan gran com ell… Sempre romandrà viu en el nostres pensaments.